Отслабване в корема

0
330

Притежатели сте на крака, за които всички биха ви завидели, както и стегнато дупе, с което малцина биха могли да се похвалят. Стигаме обаче до корема и там самочувствието ви се изравнява със земята. Опитали сте какво ли не! Като се започне от стягащи колани (които обаче не решават проблема, а само го скриват”), премине се през хапчета за сваляне на мазнини в коремната област (които впрочем не оказват никакво влияние или по-вероятно е, след като ги спрете да си върнете всичко, че и в бонус с още някое и друго кило отгоре) и се стигне до диети, които ви помагат да свалите навсякъде другаде, където нямате нужда, но не и там. И сте на път да се отчаете и да зарежете всичко. Обаче това не е загубена кауза и днес ще ви представим няколко ефективни начина за справяне с вашия проблем.

Възможно ли е да имам някога плосък корем?
Абсолютно! Това, че в момента имате излишни мазнини, които ви се струват непосилни за сваляне, не означава, че те са били там цял живот. Щом сте успели да се сдобиете с тях трябва да бъдете сигурни, че можете да ги премахнете.

Как да стане това?

  • Пийте повече вода
  • Научете се да бъдете спокойни
  • Обърнете внимание на това, с което се храните
  • Застоелият начин на живот и липсата на упражнения са ваш враг

И така, нека преброим до 4. Да, точно толкова са стъпките, които ви делят от мечтаното коремче. Има и още нещо, не можете да очаквате резултати на секундата. Трябва да бъдете постоянни и най-вече издръжливи. В момента, в който постигнете резултатите си и направите грешката да се върнете към стария си начин на живот рискувате да загубите всичко, което сте постигнали.

  • Прием на повече течности – Когато казваме течности сме много далеч от идеята за бутилирани сокове, кафета, чайове, компоти, млечни коктейли, нектари, газирана вода, алкохоли и други производни. Чаша с чиста, прясна вода е най-доброто, което можете да подарите на организма си. Така ще го хидратирате, ще утолите жаждата, а в същото време ще разберете дали наистина онова чувство на глад е истинско или породено от недостатъчния прием на вода.
  • Кажете чао на стреса – Колкото по-изнервени сте, толкова повече щети нанасяте на организма си, в това число и на външния и вътрешния вид. Стресът е предпоставка и дори причинител номер едно на натрупаните мазнини. И ако вашето слабо място е коремът – е, честито, там първо ще се сдобиете с излишни мазнини. Ако ви се вижда невероятно ще се спрем на научното обяснение, което сигурни сме ще ви убеди. Стресът увеличава нивото на кортизол при това над нормалните и допустими граници. Ето така, неусетно вие ще се сдобиете с нови натрупани мазнини в коремната област. отслабване в корема снимки
  • Ти си това, което ядеш – Онова парче пица може и да ви се е сторило нещо безобидно, но ако прекалявате с нездравословната храна това не остава незабелязано.
  • Спорт – Дори и най-жестоката диета е безсмислена, ако не е съпътствана от упражнения. Те трябва да бъдат правени редовно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР