Отслабване след раждане

0
287

Бременността е най-важният етап от живота на една жена. Тогава в нея живее и се развива нейното дете. В този специален за родилката момент, тя натрупва килограми, които често пъти трудно успява да бъдат свалени, след като роди. По време на бременността жената може да наддаде от десет до двадесетина килограма над нейното нормално тегло. Това е шок за всяка дама и съвсем естествено е по един или друг начин случилото се с нейното тяло да смъква самочувствието на бъдещата майка.

Ето защо днес сме ви подготвили подробен материал за това какви са начините за отслабване, след като сте родили. Искаме да знаете и вярвате, че вие сте красиви без значение от това каква е цифрата на кантара. Изпълнили сте най-важнатазадача за всяка жена – дарили сте живот.

И така, нека поговорим за това какви са начините да отслабнете след раждане.

Основни техники и похвати за отслабване, след като сте родили:

  • Стоп на диетите
  • Здравословно хранене
  • Физическо натоварване

Както и сами забелязвате не е някакъв безкраен списък от неща, които да звучат или реално да са трудни за изпълнение. Всичко, което е споменато е реално постижимо. Това са топ 3 неща, от които се нуждаете за да върнете нормалното си тегло.

Време е да разгледаме подробно всеки един от тези три съвета и да разберем нещо повече за тях и това какво точно трябва да правим. Да започваме!

Стоп на диетите

Обратно на повечето очаквания, ако търсите някоя бърза диета, с която да стопите излишните килограми, то тук няма да я намерите. Причината за това е, че имате два основни негативни ефекта от диетите, които не си заслужават усилията ви. Първо, т. нар. йо-йо ефект, който ще върне килограмите ви в момента, в който спрете да спазвате диетата, а има опасност и да качите още повече, в което силно се съмняваме, че искате да се случи и второ, ако кърмите, последното, към което трябва да се насочите са диетите и всякакъв вид ограничения. Все пак на голям процент от жените, които кърмят са им нужни 2700 калории на ден по време на кърмене. Това няма как да се случи ако спазвате някакъв строг режим.

Здравословно хранене

Както за вас, така и за вашето бебче, което ако все още кърмите, ще бъде полезно да се храните с пресни, домашно приготвени, здравословни ястия. Това ще се отрази благоприятно и на вашата физика. Запомнете, можете да се храните вкусно и същевременно това, което приемате да бъде полезно. Старайте се да имате основните 3 ядения на ден, като закуската е най-важното от тях. За обяд едно добро предложение е домашно, вкусно приготвена супа, а пък вечерята – е, с една хубава салата никога не можете да сгрешите. Разбира се, имате и още много други варианти. Важното е да ви е вкусно и да бъде полезно. режим отслабване след моето раждане снимки

Физическо натоварване

Разбира се, колкото и да не ни се иска да ви разочароваме, все пак се налага да бъдем реалисти. Нужен е и спорт. Особено в първите години на израстване, доста ще ви се налага да обикаляте около малкото си мъниче. Всяка разходка навън е в плюс за вас и битката ви с излишните килограми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР