Отслабване с канела и джинджифил

0
308

Благоприятните свойства, които притежава тази комбинация са толкова много, че сигурни сме, ще останете впечатлени. Благоуханният чай, съдържащ джинджил и канела представлява мощно лечебно средство, което има силно проявени холерични, противоглистни и бактерицидни свойства.

Днес ще поговорим за отслабването с тези две богатства, дадени ни от природата. Когато го прибавим в храната това увеличава секреторната функцията на нашия стомах. По този начин храната се усвоява, ала без натрупване на мазнини в повече.

Нека видим какви са ползите от приема на канела и какви от добавянето на джинжифил.

Положителен ефект от канелата:

  • Действа отслабващо
  • Понижава холестерола
  • Балансира нивата на кръвната захар
  • Подобрява храносмилателните функции
  • Влияе положително върху кръвообращението

Ползи от приемането на джинжифил:

  • Против възпаления
  • Намалява холестерола
  • За облекчаване на стомаха
  • Има леко слабително действие
  • Помага при леки храносмилателни проблеми

Както вече стана ясно от предимствата на двете съставки, употребата им като средства за отслабване е повече от оправдана.

Най-добрият начин, по който можете да консумирате двете подправки заедно като мощно средство в битката с многото и излишни килограми е под формата на чай. Може би вече нямате търпение да разберете рецептата. Няма да губим време, а веднага ще ви я разкрием.

Начин на приготвяне на чай от канела и джинджифил:

Набавете си чаша обезмаслен кефир. Следва да добавите половин чаена лъжичка джинджифил и канела, а също и една щипка червен пипер. Получената смес се изпива на гладно.

Внимание: Не заменяйте кефира с вода. Той е този, който предпазва вашия стомах от раздразнение. В противен случай можете да го раздразните и да се наложи да пристъпите към лечение.

Допълнителна информация: Тази комбинация гарантира отличен ефект при изгарянето на излишни мазнини.

Има и още нещо, което няма да пропуснем за любителите на сладкото. Възможна е и комбинацията между канела и мед. Ако вкусът на джинжифила не ви се нрави особено, можете да си приготвите и чай от мед и канела.

Защото е ефективен?
Симбиозата между двете е едно от най-добрите средства при цел нормализиране обмяната на веществата. А и сами се досещате, че веднъж постигнали това, резултатът ще бъде положителен, тъй като това ще доведе до ефект на отслабване.

След като научихте и това вероятно сега отново искате да научите как да си правите този чай. Е, не е никак трудно и е страшно вкусен.

Начин на приготвяне на чай от канела и мед:
Смесете две части мед и една канела (на прах). Последната се залива с вряща водичка и се оставя 30 минути покрита с кърпа. На един литър вряща вода се слагат две супени лъжички мед и една канела.

Изчакайте канелата да изстине. След това можете да добавите мед и да оставите получената смес за една нощ в хладилник. чай канела и джинджифил

Препоръка:
Пригответе си по около 1 литър от чая. Пие се по ½ чаша сутрин на гладен стомах и вечер преди да си легнете.

Имайте предвид, че процесът на слабеене ще продължи, докато вашият организъм не се отърве от всички ненужни неща, които му пречат да функционира нормално. Такива са шлаките, токсините, паразитите и гъбичките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР