Отслабване с ябълков оцет и кленов сироп

0
314

Определено един от топ методите за загуба на килограми е този с ябълков оцет и кленов сироп. Подходящ е както за мъже, така и за жени. Освен това цялостно прочиства организма. Тази диета може да се прилага от 3 до 4 пъти на година.

Върху какво оказва благоприятно влияние отслабването с ябълков оцет и кленов сироп?

  • Косата
  • Кожата
  • Физиката
  • Психическото състояние
  • Храносмилателната система

След и по време на приложението на диетата ще се чувствате силни и енергични. За постигане на желаните от вас резултати и цели е нужно да бъдете изпълнителни и стриктни и да консумирате направената от вас смес от минимум 6 чаши до максимум 12, или с други думи прием от два до четири литра на ден от напитката, която трябва да съдържа следното:

Съдържание на напитката за отслабване:
2 с.л. сироп от клен
2 с.л. прясно изцеден лимонов сок
Една щипка джинджифил на прах, който може да бъде заменен и от лют червен пипер
300 мл топла или студена вода

Накрая разбъркайте всички съставки до получаване на хомогенна смес.

Съвет:
При чувство на глад или слабост пийте по 1 чаша. По този начин набавяте на организма си нужните му минерали и витамини.

Внимание:
По време на диетата за отслабване с кленов сироп и ябълков оцет не е препоръчително да приемате нищо друго. И така в продължение на цели 10 дни. Ако все пак това ви се стори голям период от време, нека той бъде намален на поне 7 или в най-лошия случай 5 дни. Като, разбира се, при по-малко дни спазването на диетата отново ще е ефективна, но килограмите, които ще смъкнете с нея ще бъдат значително по-малко. Когато обаче приключите с този режим ще се наложи да обърнете специално внимание на захранването на вашия организъм през предстоящите три дни. Това е така, защото отнема известно време докато той привикне към нормалния режим на хранене. Бъдете внимателни и пристъпвайте плавно, като започнете с малко количество лесна за смилане храна. Не е добре да прекалявате с приемът и да насилвате организма си, тъй като приемът на по-големи количества от необходимите може единствено да влоши състоянието на вашата храносмилателна система.

Допълнителна информация:
При нужда е позволено да пийнете допълнително негазирана вода или пък ментово чайче. При тази диета не се наблюдават странични ефекти и затова може да бъде практикувана от всеки. Нейното действие е почистващо, а организмът ви ще се освободи от отровните токсини, които са виновни за образуването на болести в нашето тяло. Кленов сироп действие

Времетраене:
Този тип диета не трябва да продължава повече от десет дни. В случай, че имате желание да я повторите, задължително условие е първо да направите една пауза от четири седмици и едва след това да се върнете към този режим.

Накрая ще си позволим да ви посъветваме да бъдете търпеливи и два пъти по-упорити. Да, напълно нормално е в първите 3 дни да се почувствате по-слаби или отмалели. Това е така, тъй като организмът ви активно се чисти от отровите, които са се събрали в него. Но това не е причина да се откажете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР