Домашен фитнес за мъже и жени с няколко прости упражнения

0
62

Дали наистина може да постигнете желаните резултати за идеалното за вас тяло, само в няколко прости упражнения? Тези упражнения са ефективни, но никога не се залъгвайте, че може да постигнете идеалната фигура във всяко едно отношение. Това е абсолютна заблуда. Няма как с някакво малко усилие да постигнете всичко. Света не функционира по този начин.

Освен, че упражнението, дори и малко е важно, то трябва и да се храните правилно. Ще се наложи, без значение дали ще качвате или сваляте килограми да се откажете от голяма част от всекидневните боклуци, който поглъщате — чипс, мазни и странни храни и прочие. Естествено, няма как да сте перфектно известени за това какво трябва да ядете, но поне може да си направите проучване в мрежата за различни хранителни режими при нужда за по-добро тяло. Има толкова много съвети, че могат да задоволят всеки един вкус, без значение колко е капризен.

Режимът също е важен. Кога, къде, как и колко да ядете, спортувате или дори ходите. Все пак, ако искате да постигнете всичко с едно просто упражнение, ще ви се наложи доста дълго време да чакате това да се случи. Докато организма ви свикне с всичко, на което го подлагате само за да постигнете желаните резултати, ще мине доста време. Няма значение, дали ще се подлагате на диета, за да отслабнете или да приемате различни витамини и други вещества.

Но това не означава, че е невъзможно. Ако искате едно упражнение за определена част от тялото, то може да се получи, само след като много наблягате на това упражнение. Трябва да спазвате стриктно хранителния си режим, ако взимате добавки и тях да пиете по-точно време, да се хранете, с каквото трябва и след време, определено, ще сте постигнали желаните резултати.

Но все пак, ако наистина имате желание за бързи резултати и тялото само за вас, то тогава по-добре си направете пълна програма или отидете на фитнес. Какво печелите, когато си мислите, че с едно упражнение, ще направите много или изобщо нещо? Вероятно, сте със заблудата, че ще спечелите повече време от фитнеса и диетите, но грешите. Може и да имате повече време, но ще имате и по-малко за тренировки и по-бавно, ще станат резултатите, които целите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР