Защо мъжете имат малко количество семенна течност и как да увеличим обема на спермата?

0
63

Един от основните въпроси, които касаят мъжете в днешно време за тяхното здраве, е проблемът с малкото сперма, която се отделя при полов акт. За да се избегне тази неприятна ситуация, доста от тях започват да търсят всякакви възможни варианти онлайн, които да допринесат за подобряване на качеството и количеството на сперматозоидите. Наскоро бе направено проучване на независима американска лаборатория, в което ясно се съобщава, че основните фактори за мъжете да имат такъв проблем  по-време на сексуални контакти ,е именно приемът на алкохол, цигари и най-вече наркотици. За съжаление, доста хора страдат от  това и дори не осъзнават колко е сериозно тяхното положение.

Проблемът, както и асоциираните с него неприятности водят до сериозни понижаване на самочувствието и сексуалното желание!

В самото изследване са допитани 100 мъже, над 50% от които страдат от този неприятен проблем и в доста от случаите, представителките на нежния пол до тях се депресират, което води до сериозни вреди върху връзката и евентуално нейното прекратяване.

В много от ситуациите, по различни записки и доклади, се вижда колко е важно и самото привличане. При свръх ерекция, дори и с неправилен хранителен режим, може да се наблюдава и очаква голямо количество сперма от страна на един мъж. Важно е да се знае и отбележи, че повече жени се радват и изключително много наслаждават, когато един мъж изригва буквално, като вулкан. Това е индикация, че в неговото съзнание, те са страхотни любовници в леглото и всичко това им носи огромно удоволствие.

Вредите или какво да спрем да ядем и пием за увеличим спермата?

Тук определено може да се наблегне на няколко неща, които са голям минус за всички мъже и тяхното здраве. Ние ще се опитаме да изброим по-лошите вредители:

  1. Цигарите – Спрете ги или ги ограничете до минимални количества.
  2. Алкохол – Тук няма нужда да казваме, че голямото количество драстично забавя и евентуално спира (стерилитет) процеса на образуване на сперматозоиди (сперматогенеза).
  3. Наркотици – Много малко мъже не мислят за здравето си по-такъв начин, който да им позволи да гледат на нещата, така че да нямат проблеми. Именно това е огромен казус и въпреки, че зачестяват случаите, в които прибягваме до тях. Спрете ги незабавно. Понякога се случва и да се наложи на разширени вени лечение спешно, заради употребата на тези опасни субстанции.
  4. Мазна храна – вариантите тук не са малко и трябва да спрете или поне да намалите мазните храни. Това са предимно бързите закуски с много сосове, както и пържените храни, приготвени в няколкократно използвана мазнина.


Как да увеличим спермата и или казано семенната течност при полов акт?

Сега ще ви дадем няколко насоки и препоръки за това, какви храни да включите във вашето меню, за да постигнете оптимални резултати.

  1. Приемане на повече Цинк – Важно е да се спомене, че цинкът е основният микроелемент, съдържащ се в еякулата. Поради тази причина, повишените нива на цинк в организма водят до подобряване на качеството и евентуално количеството на спермата.
  2. Омега 3 мастни киселини – Рибата съдържа изключително важни съставки и елементи от които ние имаме нужда. Това ще доведе до сигурни и бързи резултати.
  3. Чай с бабини зъби (Tribulus Terestris) – Една не толкова голяма тайна за повечето, е фактyt, че в тази билка се крие нещо, което дава огромна положителна тежест за трайно увеличение на сперматозоидите. На фармацевтичния пазар вече съществуват и таблетки, съдържащи екстракт от билката. Нейното положително влияние върху мъжката полова система е познато още от много отдавна– има папируси от древен Египет, в които се споменава терапия за лечение на стерилитет, с помощта на бабини зъби. Известно е че, чая помага при болки с абсцес и стрес.
  4. Телешко и пилешко месо – тъй като червеното телешко месо и бялото пилешко месо са основни донори на есенциални аминокиселини за организма, техният прием увеличава пролиферативния капацитет на сперматозоидите и ускорява сперматогенезата и тяхното зреене.
  5. Семена от тиква + чесън – В този момент всеки един от вас трябва да приема много сериозно всичко това с тези две съставки. Защо точно чесънът? Отговорът е ясен. Той съдържа високо количество алицин, който повишава количеството на спермата. Макар и да има остра и силна миризма, за да имат добро полово здраве, всички мъже трябва да го включват в списъка с храни, които да приемат по-често. Семената от тикви са другият важен елемент, който при честа употреба ще даде силен старт в живота с любовната игра. В тях има много витамин Е, минерали и Омега 3.
  6. Жен-шен –Това е изключителен и мощен афродизиак, който за много кратко време повдига и дава само добри ползи за либидото и при двата пола. Напълно натурално, то действа светкавично и именно заради тези действия, се харесва и препоръчва от много лекари в тази област, по цял свят. Препоръчваме ви да го приемате поне 2-3 пъти в седмицата под формата на чай, за да усетите ефекта му напълно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР